Avvinkningsinfo

Tjipp och hej på alla nyfikna följare!

Nu ligger vi och båten i Waxholms gästhamn. Vi kör fortfarande långa ”arbetsdagar”, så ni får bärga er ett par dagar till för det Stora Inlägget om Avresan. Men vi vill ändå slänga ut ett inlägg om att vi är på väg på det stora äventyret mer eller mindre enligt plan.

SMHI hävdar fortfarande att det ska sluta regna klockan 11 i morgon förmiddag, så vår planering hade inte kunnat vara bättre. Däremot verkar det bli närmare 10 än 30 grader, så en tröja kan nog vara att rekommendera för alla er som tänker komma förbi och säga hej då.

Vi tänker vara vakna och anständiga från och med klockan 11, och sedan är båten öppen hela dagen. Vi tänker lämna hamnen kl.8 på måndag, så är ni för trevliga slänger vi ut er när vi vill gå och lägga oss :-)

Väl mött imorgon!

5 tankar om “Avvinkningsinfo

 1. Paul O Kerstin

  Hej!
  Hälsningar ifrån Olbia Sardinien, vi har nu varit på väg i drygt två veckor, utan allvarligare missöden, förutom en kätting runt den nedsänkbara bogpropellern, men inga större skador förutom min stolthet som kapten, lite färg och skrap samt ca 20 minuter i vattnet med snorkel för att försöka få loss kättingen.
  Vädret har varit varierande med en hel del vind 10-15 m/s perfekt för att prova båten, och den funkar mkt bra för oss.
  Hoppa att vädrets makter ger er sol och goda vindar på er färd
  Paul o Kerstinm på S/Y Kerpa

 2. Peter Håkansson

  Hej. Kul att det verkar funka bra för er. Själva ska vi segla över till Åland helgen v.26, det blir vårt äventyr den här sommaren.
  Stort lycka till på seglatsen nu till er båda önskar vi på Svartnö.

 3. Jörgen Wolff

  Hej, vad kul och spännande! Ni får lycka till! Måste vara skönt att segla från de 10grC här i Norden. Som man säger lyckönskningar på tyska ”Hals und beinbruch” eller på engelska ”Break a leg”! Ska bli trevligt att läsa kommande nyheter!
  // Jörgen

 4. Jakob

  Lycka till!
  Bilderna och film på er avresa från hemmahamnen kommer efter jag mastat och sovit fler dagar på er lediga plats.
  Bon voyage önskas ytterligare en gång från mig och Malin.
  Ses på andra sidan pölen!