Husdjur

Nu har vårt mobila bredband helt plötsligt fått en otrolig bandbredd, så det förra inlägget är nu fullt med bilder. Bandbredden är faktiskt så bred att vi dessutom lyckats få upp två videoklipp, det ena på när vi står ett par meter under en landande jumbo och det andra på vårt husdjur: Karsten Krabba.

När vi kom till St Martin upptäckte vi en morgon att det satt en krabba i avloppet på vårt handfat, där han sedan bodde ungefär en månad. Igår tyckte vi lite synd om honom med tanke på om han skulle överleva en atlantöverfart, eller för den delen en vinter i Sverige, så vi monterade isär avloppet och flyttade iland honom här på Antigua. Hoppas att han får det bra här :-)

Vårt första gemensamma husdjur.

Vårt första gemensamma husdjur.

2 tankar om “Husdjur

 1. Jeanette & Fredrik/sy Bushpoint

  Vilka härliga bilder! Åh vad vi längtar! Igår kom vi till Kristiansand (Norge) och fick höra att det snöade i Bergen… Och hörde idag att det snöade hemma, vilket aprilväder :-) Det är kalla vatten vi seglar i så era bilder är så sköna att titta på och drömma till. Fair Winds önskar vi er

 2. Jakob & Malin

  Lyckligare husdjur finns inte på denna planet!
  Sitter här hemma och har just fått Pissarro sjösatt och vilande på Emmas plats och är till salu. Moulin Rouge, min lilla Hydra, kommer få mer kärlek fram tills Smulan (arbetsnamn på magen) behagar förgylla vårt liv.
  Rönnbärsperspektiv unlåter jag till alla som har de läggningar.
  Var dock säkra på att mina tankar kommer överleva krabban och följa er hem hela vägen!

  Fair winds från Malin och Kapten längtan!