Starten på en ovanlig arbetsvecka

Nu är det verkligen inte långt kvar… Det har kommit till den punkten att Emelie och jag helt plötsligt kan vända oss mot varandra och avge ett tjut av plötslig panik eller glädje och förväntan.

Vi springer nu runt här hemma i Uppsala i ett semi-organiserat kaos i ett försök att göra allting som är kvar i en någorlunda effektiv ordning. I lördags var vi på bröllop, så då blev det inte mycket till båtfix, och både i går och idag har det regnat och blåst för mycket för att det ska ha varit lönt att åka ut till båten. Då vi ändå var i närheten i söndags så åkte vi förbi Vaxholm och kollade läget inför vår planerade avvinkning där den 14e juni.

Vi har nu invigt min trettioårspresent och lyckats sy ihop en prototyp av biminin i byggplast. Även båda nya gasollådorna i plywood är färdigbyggda, även om den ena förmodligen kommer behöva lite tillpassning till verkligheten. Verktygslådorna är sorterade och nu har vi en stor hög med prylar som vi ska ta med oss ut till Emma imorgon.

IMAG0338 IMAG0344

Planen är nu att åka ut till båten imorgon och förhoppningsvis få vindrodret och gasollådorna på plats. Sedan sover vi över och bor in oss med alla husgeråd och känner efter vad det är som saknas. Förutom att fortsätta beta av att göra listan i övrigt…

2 tankar om “Starten på en ovanlig arbetsvecka

 1. Ulla

  Ligger båten i Vaxholm nu? Vi pendlar mellan vårt hem på Stegesund en sjömil utanför Vaxholm och vår kära båt i Gustavsberg. Vi försöker titta förbi.

  1. Kremelie Inläggets författare

   Hej!
   Nu har vi idag kommit till Vaxholm, och är redo för den stora anstormningen imorgon. Hoppas att vi ses imorgon!